A36 Топло Валани Јаглероден Челик Правоаголни Цевки - 2 x 3 x .125 x 72

A36 Топло Валани Јаглероден Челик Правоаголни Цевки - 2 x 3 x .125 x 72

DEN 1504.80

Достапност

A36 јаглероден челик е структурни челик дека е подобро formability од 1018 јаглероден челик.Топло валани да се стекнат со одредени димензии.Одличен за Заварување, Дупчење, Обработка, Машински и Формирање со помош на машина или посебни тела.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа