NBK MWBS-18-5-8 Јастуци Флексибилни Цевки, Висока Прецизност Заварување, Создаден Дијаметри 5 и 8 мм, од Нерѓосувачки Челик SUS304

NBK MWBS-18-5-8 Јастуци Флексибилни Цевки, Висока Прецизност Заварување, Создаден Дијаметри 5 и 8 мм, од Нерѓосувачки

DEN 866.40

Достапност

Јастуци тип флексибилни цевки.На сртот и коренот на дното се врзани со посебни висока прецизност заварување.Тенка метална плоча моделирани со висока прецизност овозможува поголема неусогласеност да бидат прифатени.Дури и доколку постои неусогласеност, постојано револуција е изведена.NBK - MWBS-18-5-8 Јастуци Флексибилни Цевки, Висока Прецизност Заварување, 0.71"x0.87"x0.87", Создаден Дијаметар 5 милиметри и 8 мм, Отценети вртежен момент 0.15, Max Ротациона Фреквенција (min-1) 10000, Моментот на Инерција 1.2x10-6, Статични Torsional Вкочанетост (Н. м/rad) 40, Max Странични Неусогласеност (mm) 0.15, Max Аголна Неусогласеност 5°, Max Axial Неусогласеност 0.5, Масовно 25 g.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа